Yaşam

Keyifli ve Kaliteli Zaman Geçirmek İçin Bağdat Caddesinin En Nezih Yerleri

İstanbul’un lügatinde Bağdat caddesi, hatta ‘sokak’ denilince akla nezih ve hoş bir atmosfere sahip yerler gelir. Bağdat, ister sokağa çıkan ara sokaklarda olsun, ister cadde üzerindekilerde olsun, bu konuda çok zengin ve çeşitliliğe sahip bir bölge.

Sadece Anadolu Yakası’nda yaşayanların değil, İstanbulluların da tercih ettiği Bağdat Caddesi’nde ister keyifli bir son yapmak, ister sokağın kalabalığından sıyrılmak için gitmeniz gereken muhteşem yerleri sizler için derledik. Avrupalılar, birlikte bir göz atalım. Henüz gitmediyseniz bu atmosferi çok seveceğinize eminiz.

1. Allen Mutfak ve Kokteyl

Kokteyl konusunda adından da anlaşılacağı gibi üstün bir başarı yakalayan Allen Kitchen & Cocktail, menüsünde tatlıdan tuzluya kadar her şeyle müşterilerine çok keyifli bir mutfak sunuyor. Mutfağın yanı sıra tasarım açısından da gözlerinizi mest edecek mekanı bir an önce ziyaret etmeli ve güzel vakit geçirmelisiniz.

Adres: Suadiye, Bağdat Cd. No: 477/B, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Kokteyl ve yemek menüsü zengindir. Personel yardımcı olur ve her hizmetten sonra her şeyin yolunda olup olmadığını sorarlar. İçeceğin yanında zeytin ve badem ikram edilir. Zeytini severim. Yemek olarak karides linguine ve balık&cips denedik. İkisi de lezzetliydi. Fiyatlandırma yüksek olsa da, kalite ve hizmete kıyasla bu normaldir.

2. Pigalle Suadiye

Sahil Yolu Caddesi’ndeki restoranların lezzetini bilenler bilir. Pigalle Suadiye de onlardan biri. Dünya mutfağından çeşitlerin yer aldığı mekanı özellikle makarna severlere şiddetle tavsiye ediyoruz. Gittiğinizde Pappardelle, Crispy Chicken Waffle ve Shrimp Lollipops’u mutlaka denemelisiniz.

Adres: Suadiye, Plaj Yolu Sk. 12A, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Neredeyse her hafta sonu Pigalle’ye geliyoruz. Hizmet, servis, yemek 10/10 yıldız. Özellikle çalışanlar çok güler yüzlü ve yardımcılar. Biz de ikramlarınızı çok beğeniyor ve çok teşekkür ediyoruz. Her şey çok lezzetli ve keyifli. Hafta sonları barda müzik eşliğinde oturup kokteyller içerek arkadaşlarla vakit geçirmek çok ideal. Set olarak veya tarih için kullanılabilir.

3. Neni Brasserie

Toplantıların ilk adreslerinden biri olan Neni Brasserie’yi de seveceğinizi söylesek abartmış olmayız. Zengin kahvaltı çeşitleriyle ön plana çıkan mekan, kahvaltısının yanı sıra ana yemekleri ve kokteylleriyle de dikkat çekiyor. Gördüğünüz gibi A’dan Z’ye her konuda başarılı olan Neni Brasserie, şimdi gitmediyseniz gidilecek yerler listenizin üst sıralarına eklemek zorunda kalacağınız türden.

Adres: Caddebostan, Haldun Taner Sk. No:7 D:1, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Rezervasyon yapıp gittiğimiz cadde üzerinde popüler bir yer. Dışarıda oturduk ve havadardı. Ambiyans hoştu. Tuvaletler temizdi. Lezzetli bir menüsü var. Garsonlar da kibar ve ilgiliydi. Birçok farklı seçeneği tattık.

4. Konak

Londra’nın gastro pub’ları ile Akdeniz’in mükemmel birleşimini müşterilerine sunan The Townhouse, sokağın gözdelerinden. Etkileyici ambiyansı, şeflerin imza dokunuşlarıyla anlam ve lezzet kazanan yemekleri, ilgili çalışanları ve daha fazlasıyla bizden tam not alan The Townhouse’a uğramanızı tavsiye ederiz.

Adres: Suadiye, Plaj Yolu Sok. No13, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumları: Hem sürekli verilen su servisiyle hem de menüyü isim isim bilen garsonlarıyla çok keyifli bir mekan. Bağdat Caddesi’nde kokteyl içerken üst düzey bir hizmet istiyorsanız aradığınız yer burası. Mekan hakkında eleştirilecek bir şey yok, operatörleri epeyce sorunu çözmüş görünüyor.

5. Nello’nun İtalyan Restoranı

İtalyan mutfağını seven biri olarak Cadde’de favori bir İtalyan restoranım olsun diyenlerdenseniz, diğeri ise canı hiç istemiyorsa Nello’s Italian Restaurant tam size göre olacaktır. Sade ve sevimli bir tasarıma sahip olan mekan, kendinizi evinizdeymiş gibi rahat ettirirken, lezzetleri sayesinde de müdaviminizi yapacak.

Adres: Suadiye, Halay Sok. No:10, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Pizza ve Makarna denedik, beğendik. Öneririz. Restorana gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız gerektiğini düşünüyorum. Özellikle akşam saatlerinde butik tarzda bir işletme. Fiyatlar makul seviyede. Deneyebilirsin.

6. Ysabel Restoranı

Bağdat Caddesi’nin en şık restoranlarından biri olan Ysabel Restaurant, sade ama göz alıcı tasarımıyla toplantılar için ilk akla gelenlerden biri. Dünya mutfağının lezzetlerini kendine has dokunuşlarla çok daha keyifli hale getiren Ysabel, menüsü, modernliği ve ambiyansı ile her açıdan beğeneceğiniz bir mekan olacak.

Adres: Suadiye, Plaj Yolu Sok. No:14A, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumları: Ortamın ambiyansı gözünüzü tatmin ediyor, ışıklar gözü yormuyor ve şık. Alkol menüsü her türlü damak zevkine hitap edebilir. Yemek menüsü için şunları söyleyebilirim; Ben Greek&Shrimp salatasını tercih ettim, malzemeler farklı ve lezzetliydi. Bir bütün olarak salata da lezzetli ve uyumluydu.

7. Mangal Yapan Adamlar

Hamburger sevenler için bir teklif olmayacak dediğinizi duymak üzereyiz. İşte unutulmaz hamburgerler yiyebileceğiniz Grillin’Guys. Ev yapımı hamburger ve sevenlerinin artmasıyla günümüzde çok daha popüler ve ulaşılabilir bir yemek olsa da bu artışlardan dolayı en iyi nerede yenir konusu tartışmalıdır. Ama Grillin’Guys bu bahiste kazananların ortasında, bizden biri.

Adres:Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Caddesi, Kazım Kulan Çarşısı, No:22 Sakınbakkal, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumları: Küçük bir yer olmasına rağmen son derece sıcak ve keyifli bir atmosferi var. Double GG ve baharatlı patates kızartması sipariş ettim. Double GG, tüy bırakmayan etle el yapımı, sıcak ve olağanüstü lezzetli, kocaman bir burger ekmeği içinde servis edilir. Son derece tatmin ediciydi. Baharatlı patatesler de çıtır çıtırdı.

8. Kara Birahane

Türk mutfağının yanı sıra dünya mutfağının en iyilerini bir araya getiren Brasserie Noir’i ‘en iyiler’ listemize almasaydık olmazdı. Mekanın her köşesi özenle düşünülmüş ve gözleri büyüleyecek bir tasarıma sahip. Özel kutlamalar için mi yoksa midenizi bayram ettirecek bir akşam yemeği için mi gidiyorsunuz bilirsiniz ama gitmediyseniz Brasserie Noir ile tanışmanın tam zamanı.

Adres: Suadiye, Bağdat Cad. 455 1 D:B, ​​​​34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Rezervasyonumuz olmamasına rağmen rezervasyon saatine kadar bizi ağırladılar. Garsonlar çok ilgili ve naziktiler. Fiyatlar ise yeterli hizmet verildiği işlerin lezzeti ve tazeliği için olması gereken seviyede. Müşteriyi ağırlamak ve ağırlamak onlar için çok keyifliydi. Çıtır karides yemek için tekrar gideceğim.

9. Strada Suadiye

Bağdat’ta vakit geçiren birine sorarsanız Strada’yı mutlaka bilir. Kaliteli servisi ve menüsü sayesinde adından söz ettirmeyi başaran mekanın beğeninizi kazanacağına eminiz. Yolunuz düşerse kokteyllerden Hibiscus Margo’yu, yemeklerden ise Crispy Cereal Chicken’ı mutlaka denemelisiniz.

Adres: Suadiye, Bağdat Cad. No:459, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Çok başarılı bir mekan, hem lezzet ve sunumunu hem de mekanın iç dizaynını ve konseptini çok beğendik. Özellikle iç mekan çok hoş bir ambiyansa sahip. Ocak, çeşitli tatlarla çok doyurucu bir atıştırmalık, enginar ve pancarlı pizza da lezzetliydi. Fiyatlar ortanın üzerinde.

10. Kafe Sokağı

Bağdat Caddesi’nin büyümesine ve zenginleşmesine tanık olan 1994 yılında kurulan Cafe Cadde, Bağdat’ın Bağdatlaşmasında etkili olanlardan biridir. Yılların birikimini götürüp yerine getirmeyi seçen, mekan kalitesini koruyan ve daha da sorunsuz giden işletmelerden biridir. Düşseniz de düşmeseniz de mutlaka gidip Orman Mantarlı Papardelle ve Trüflü Beef Burger yemelisiniz.

Adres: Erenköy, Caddebostan Mahallesi, Bağdat Cad. No:349, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Tesis çok nezih. Müşteriyi ilk sıraya koyar. İlgi çok yüksek. Yemeklerden tatlılara, çeşitli içeceklere kadar hepsini deneyimledik, kusursuz sunum ve lezzet mümkün. Arka planda görünmeyen grup çok iyi çalışıyor.

11. Grungy

Hızlı bir şekilde en yumuşak olan başka bir hamburger teklifi The Grungy’dir. Hamburgerde en iyi lezzeti yakalamak için ülkeleri gezmesi sonucunda bu başarıya ulaşan The Grungy’ye bir şans vermelisiniz, mekanın sahibi Alex Dekesoğlu. Kendine güvenen bir burger gurme iseniz, çok memnun kalacaksınız.

Adres: Suadiye, Dava Sok. No:1 D:1C, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Çok güzel bir lezzet olduğunu defalarca deneyimlemiş olsam da her gittiğimde hatırladığımdan bile daha iyi olduğunu söylüyorum. Çok aç olmayan biri için tek bir hamburger bile çok doyurucudur ve cajun kızartmasını tek başınıza bile birçok tabakta yiyebilirsiniz.

12. Brasserie Prime

Brasserie konseptini en keyifli şekilde yorumlayan Brasserie Prime, günün her saati farklı bir atmosfer ve bunun sonucunda farklı bir keyif yaşamaktadır. Açıldığı günden bu yana zengin ve lezzetli menüsü ile kalite tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden biri olmuştur mekan. Sokakta geçirdiğiniz keyifli bir günün ardından kendinize verebileceğiniz en güzel ödül, Brasserie Prime’a gitmek olacaktır.

Adres: Caddebostan, Bağdat Cad. No:291, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumları: Her zaman kahvaltı için geldiğimiz yerde ilk kez akşam yemeği için gittik. 4 peynirli pizza ve özel sosis tabağı aldık. Fiyat-performans olarak çok uygundu, lezzet ve servis de oldukça hoştu. Müzikler çok hoş, çok hoş sakin bir ortam ve oldukça nezih. Şiddetle tavsiye ederim.

13. Kirpi Kafe

Bağdat Caddesi’ne çıkan bir ara sokakta yer alan Kirpi Cafe, kafeden çok restoran başlığı altında incelenmesi gerekenlerden. Çünkü menü çok geniş ve çok lezzetli. Artılarından biri de günümüz restoranlarından çok daha samimi ve sıcak bir atmosfere sahip olması.

Adres:Bağdat Caddesi No.325 A 1-2, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Cumartesi sabahı ailecek kahvaltı için seçtik. Güler yüzlü çalışan tarafından hoş bir şekilde karşılandık. Kaldığımız süre boyunca çalışanın ilgisi ve ilgisi, hizmeti çok hoştu. Serpme kahvaltıyı tercih ettik. Masaya gelen her şey kaliteli, sıcak ve tazeydi. Yeterince aldık. Son dönemde kahvaltı için gittiğimiz yerlerde çay kalitesinin düşüklüğünü yaşıyor olsak da buradaki çaylar çok keyifliydi.

14. Noir Suadiye

Brasserie Noir’in şubesi olan Noir Suadiye, Brassiere Noir kadar başarılı ve bir o kadar da tercih ediliyor. İç ve dış mekanlarda titiz ve şık bir tasarıma sahip olan mekan, başlangıç ​​için sunduğu sıcak ekmek, konfit sarımsak ve tereyağı servisi ile müşterilerini büyülüyor.

Adres: Suadiye, Bağdat Cad. no:481, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Eşimin doğum günü yemeği vesilesiyle gittik. Güzel bir yer. Servis çalışanı kibar ve menüye hakim. Baharatlı mısır dilimleri servis edildi. Keçi peyniri dolgulu kabak çiçeği tempura güzel bir başlangıç. Domates salatası sunumu ve lezzeti ile mükemmeldir.

15. Voglia Mutfağı ve Barı

Voglia Cuisine and Bar ise kendine has atmosferi, karakteristik detayları ve güzel sunumlarıyla misafirlerine kalitesinden ödün vermeden kusursuz hizmet sunanlardan biri. Popüler mutfaklarla tanışmak ve bu keyifli atmosferde vakit geçirmek istiyorsanız rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Adres: Caddebostan, Yağmuroğlu Apt, Noter Sok. No: 12/A, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Mekan çalışanları kibar ve yardımsever. Menü geniş. Fiyatlar bölge için normaldir. Lezzet fiyat performans hak ediyor. Peynirli Ginocchi, cafe de paris soslu biftek lezzetli. Tiramisu güzel ve porsiyon 1 kişi için büyük.

16. Önemli Suadiye

Kruvasan denilince akla gelen ilk lezzetlerden biri olan Matters Suadiye, kruvasanın yanı sıra Matters Mocktails ile de öne çıkıyor. Çağdaş ve sevimli bir tasarıma sahip olan mekan, glutensiz beslenenler için de seçenekler sunuyor. Gittiğinizde El Yapımı Mantılarını mutlaka tatmalısınız.

Adres: Suadiye, Pembe Gül Sok. No:1, 34740 D:No:1, 34740, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumları: Ferah ve samimi bir ortamı var, çalışanları güler yüzlü. Kendilerine has tatları vardır. Kaliteli ve lezzetli bir yemek için tercih edilebilir. Matter kahvaltısı ve 1 numaralı pankek yedik. Doyurucu ve lezzetliydi. F/P oranı yeterlidir. Zemin müziği de hoştu. Bisikleti olanlar için özel parkı var 🙂

17. Konoha

Uzakdoğu’nun mistik atmosferinden Çin, Japon ve Tayland mutfağına ait lezzetleri müşterileriyle buluşturan Konoha, İstanbul’da bulunan 5 şubesiyle başarısını kanıtlıyor. Hem Bağdat Caddesi’nden hem de Uzak Doğu mutfağından vazgeçemiyorsanız Konoha tam size göre.

Adres: Bostancı, Bağdat Cad. no 474/A, 34426 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Mekanın iç tasarımını gerçekten beğendim. Çalışanlar çok kibar ve ilgili. Soğuktan dolayı her masaya ekstra ısıtıcı getirmeleri müşteriye verdikleri değeri kanıtlıyor. Tüm eserlerin sunumu zarifti ve hepsi lezzetliydi.

18. Kafe 460

Cadde üzerinde 460 numarada bulunduğu için Cafe 460 adını seçen mekan, sokağın kalabalığından, insan karmaşasından sıkılanların ve biraz sakin vakit geçirmek isteyenlerin seveceği türden. . Özellikle kahvaltıda seçenekleri seven pek çok kişi olsa da tatlı konusunda oldukça fazla ilgi gören bir mekana mutlaka gitmelisiniz.

Adres: Suadiye, Bağdat Cad. 460/D, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Öncelikle Bağdat caddesinin en sakin yerinde yer alıyor, mekanın ambiyansı çok hoş. Ben tatmasam da sofradaki arkadaşım şnitzel yedi ve çok beğendi. Tatlılar çok başarılıydı. Limonlu turta biraz küçük ve limon aroması baskın olabilir. Brownie çok güzel, bir diğer nilüfer tatlısı da çok ağır değil. Detoks içeceği çok başarılıydı. Menü periyodik olarak değişir.

19. Orta nokta

Türkiye’nin birçok ilinde şubesi bulunan Midpoint’i duymuş veya görmüşsünüzdür. İlk şube Bağdat Caddesi’nde yer almaktadır. Dünya mutfağını büyük bir başarıyla sunan Midpoint, güzel yemek ve nezih hizmet ile aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir işletme.

Adres: Caddebostan, Bağdat Cad. No: 354, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Tek kelimeyle harika ve mükemmel bir restoran. Yemekler çok lezzetli ve taze. İşçi gülümsüyor ve her şeyle tek tek ilgileniyor. Gerçekten bu kadar temiz ve titiz çalışan çok az yer vardır ve fiyatlar da oldukça uygundur. Son günlerde İstanbul’da yediğimiz en iyi yer. Şiddetle tavsiye ederim

20. Kırıntı

1981 yılında Moda’da açtıkları ilk şubeyle müşterileriyle buluşan Kırıntı, en çok da sağladığı sıcak ve samimi ortamla sevildi. Bağdat’taki şubelerinde de aynı sıcaklığı ve samimiyeti koruyan mekanın mutfak açısından da oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Güzel bir hafta sonunu daha da güzel ve keyifli hale getirmek için siz de Kırıntı’ya uğrayabilirsiniz.

Adres: Caddebostan, Bağdat Cad. No:321, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Değerlendirmesi: Kahvaltı porsiyonları (geleneksel ve Amerikan kahvaltısını denedik) büyük ve doyurucu. İki kişi için bile yeterli diyebilirim. Fiyatlar porsiyon ve lezzet kalitesine göre çok uygun. Termosla gezen arkadaşlar sayesinde çay bardaklarımız hiç boş kalmıyordu. Sokaktan her geçtiğimde dolu olduğunu gördüm. sebebini anlıyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort